Viihtyisä opiskelija-asuntola Torniossa, opistoa lähellä

Helppoa ja yhteisöllistä asumista koko opiskeluajaksi

Peräpohjolan Opistolla on oma opiskelija-asuntola, Maisin tupa. Asuntola on tarkoitettu ensisijaisesti Meri-Lapin alueen ulkopuolelta tuleville opiskelijoille. Asuntola on ilmainen kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa suorittaville opiskelijoille maanantaista perjantaihin. Asuntolassa asuville perustutkinto-opiskelijoille aamiainen, lounas ja päivällinen ovat koulupäivinä maksuttomia. Lue täältä myös opiskelijahuollosta.

Asuntolan huoneet

Huoneet ovat kahden hengen huoneita. Huoneissa on sängyt, vaatekaapit, työpöydät ja tuolit. Soluissa on vessa, suihku, pyykkikone, keittiö ja oleskelutila. Asuntolassa asuvien käytössä on sauna (kaksi kertaa viikossa), kuntosali, kädentaito- ja bänditilat. Asuntolan järjestyksestä ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa asuntolaohjaaja yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Noudatamme asuntolatoiminnassa Työterveyslaitoksen siivousohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. 

Milloin asuntolassa voi asua?

Maisin tupa majoittaa opiskelijoita maanantaista perjantaihin. Viikonloppuisin asuntola pääsääntöisesti tyhjenee. Mikäli opiskelija ei jostain syystä voi lähteä viikonloppuisin kotiin, hänen pitää anoa erikseen lupa viikonloppuasumiseen. Viikonlopusta peritään erillinen maksu.

Opiskelijan asuminen – muut kuin perustutkintoa suorittavat

Muut kuin perustutkintoa suorittavat opiskelijat voivat majoittua Peräpohjolan Opiston opiskelija-asuntolaan, mikäli tilaa riittää. Majoitus on maksullista. Lisäksi pihapiirissämme toimii Hotelli Joentalo, jonne esimerkiksi yksittäisille lähipäiville osallistujat voivat mukavasti majoittua.

Kampusalueen ulkopuolella sijaitsevia Tornion oppilasasuntola Oy:n asuntoja sekä muita vuokra-asuntoja välittää Tornion Krunni Oy.

Takaisin Opiskelijalle-sivulle.