Ennakkotietoa avoimen yliopiston opinnoista

Ennakkotietoa avoimen yliopiston opinnoista

  • Post published:24 huhtikuun, 2023

Peräpohjolan Opistolla voit opiskella avoimen yliopiston opintoja myös ensi lukuvuonna. Tarjoamme lukuvuonna 2023-2024 kasvatustieteessä perusopintoja 25 op ja Suomen opettaminen toisena ja vieraana kielenä (S2) -perusopintoja 30 op.

Jos työskentelet esim. varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävissä, kasvatustieteen perusopinnot ovat yksi väyläsi varhaiskasvatuksen opettajan opintoihin. Kasvatustieteen opinnot sopivat myös kasvatus- ja ohjausalasta kiinnostuneille sekä kasvatustieteitä yliopistoon opiskelemaan tähtääville.

Harvoin tarjottava S2-opintokokonaisuus taas on tarkoitettu äidinkielenopettajille, kielten- ja aineenopettajille, luokanopettajille ja muille opetusalalla työskenteleville sekä niille, jotka aikovat opetusalalle. Opinnot antavat valmiuksia opettaa suomen kieltä silloin, kun sitä ei opiskella äidinkielenä. S2-opettajilla on kysyntää työmarkkinoilla!

Kasvatustieteen perusopinnot järjestämme yhteistyössä Oulun yliopiston avoimen yliopiston kanssa ja S2-perusopinnot Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston kanssa.

Lue lisää ja seuraa opintojen päivittyviä tietoja nettisivuiltamme.